Aktuality

❤️BIBI, cca 09/2022-už v domove ❤️

  • začipovaná, antiparazitárne ošetrená, zavakcinovaná
  • vek cca 09/2022
  • výška :42 cm
  • váha: pri príjme 8, 70 kg,
  • vysterilizovaná

15.03.2024 BIBI-je plná života, neskutočne si ho užíva. Miluje voľný pohyb- najradšej behá so psími kamarátmi, ale vystačí si aj sama 🙂 . Vychádza s ľuďmi, s mačkami, aj so psami. Má hygienické návyky, zbytočne nevybrecháva- ale oznamuje každú návštevu zaštekaním. 🙂 . Miluje plnú misku, maškrty- v jedle nie je vôbec vyberavá . Bibi však vie aj odpočívať a zbytočne si nevynucuje pozornosť, keď sa človek venuje nejakej činnosti. Ale pokiaľ človek hladká niekoho ako ju, „zadkom odsúva konkurenta “ 😃 . Výborne sa s ňou pracuje- odmenou je pre ňu nielen maškrta, ale aj radostná pochvala a pohladkanie. Bibi je veľmi rýchla, veľmi temperamentná, svižná, potrebuje dfostatok pohybu a potom je spokojná. Doteraz žila v osade odizolovaná od okolitého sveta, len so svojimi 3 súrodencami. Od 12/2023 je v našej starostlivosti a od tej doby spravila ohromné pokroky- utiahnutá, opatrná a bojazlivá sučka sa zmenila na šťastnú, život si užívajúcu BIBI 🙂. Je začipovaná, opakovane antiparazitárne ošetrená, kompletne zavakcinovaná a má už aj po sterilizácii.

Bibi urobila u nás veľké pokroky, na prechádzkach chodí na voľno, privolanie má výborné. Zdvihlo sa jej sebavedomie, nedá sa „utlačovať“ 🙂 od väčších psov. Je to taká veselá, temperamentná , prítulná duša.

Bibi spolu s 3 súrodencami , žili svoj doterajší život odizolovaní od vonkajšieho prostredia. Je jemnej povahy, na vôdzke sa ešte motá- vonku ju vyruší akýkoľvek nový zvuk, pohyb. Do svorky zapadla rýchlo, režim a známe prostredie ju upokojujú.

BIBI je odvážnejšia, drzejšia ako jej sestra 🙂 , Boženka potrebuje spoznať človeka, aby mu dôverovala.

Miluje plnú misku a pamlsky. Ku psom a ľuďom nekonfliktná.

pre viac informácií, ponuky domova a adopcie, či dočasnej opatery, nás prosím, kontaktujte na t.č. +421 0903 966 217 ( Iveta)

Mohlo by sa vám tiež páčiť...