Aktuality Psy na adopciu

POX, cca 09/2023

  • začipovaný, opakovane antiparazitárne ošetrený, kompletne zavakcinovaný
  • vek cca 09/2023
  • výška :48 cm
  • váha: pri príjme 15 kg,
  • podmienkou jeho adopcie je kastrácia vo vhodnom veku

Dočasná opatera o Poxovi: „

Ako už nasvedčuje jeho výraz, je to pán úžasný 🐕
Je stredne veľký, má cca 9 mesiacov a v krvi má staforda. Má hrubšiu srsť a veľký jazyk, ktorým ti uštedrí poriadny lízanec cez pol tváre 😜.
Inteligentný, učenlivý, motivovateľný, skvelý pes. Vhodný do skúsených rúk alebo do rodiny, ktorá sa bude ochotná učiť spolu s ním. Znášanlivý so psami, má rád deti a je to úplne zlatíčko 😊 pre hrsť granúl, ti venuje svoje srdce ❤️

POX je veľmi temperamentné a trošku pojašené šteňa. Niekde v krvi má staforda. Ako sa vyvíja je zjavné, že bude potrebovať počas dospievania zásadovejšiu, skúsenejšiu ruku.
Pox je veľmi kontakný, len veľmi rád vyskakuje na človeka a v rámci hry ho hryzie do rúk- a ťažko si necháva vysvetliť, že sa to nerobí 🙂 .
A nepostojí a nepostojí 🙂
Pri začleňovaní nových psov do svorky už mierne “ vystrkuje“ rožky. Pri správnom vedení, pri zjemnení jeho tvrdohlavosti, z neho bude skvelý parťák- aj na túry, aj na gauč 🙂
Pox má hygienické návyky, venčí sa na prechádzkach. A miluje maškrty 🙂

28.03.2024 nájdený psík na sídlisku AB v Bardejove, bez majiteľa a bez čipu.

Pox je „veselá kopa“, vychádza s ľuďmi, so psami, najradšej sa však naťahuje s Nikom 🙂 . Po ľuďoch ešte od radosti skáče a radostne ich „hryzie“ do rúk.

pre viac informácií, ponuky domova a adopcie, či dočasnej opatery, nás prosím, kontaktujte na t.č. +421 0903 966 217 ( Iveta)

Mohlo by sa vám tiež páčiť...