Aktuality

❤️ANDY, 15.09.2021 – už v domove ❤️

  • začipovaný, antiparazitárne ošetrený, kompletne zavakcinovaný
  • vek podľa čipu- 15.09.2021
  • výška :41 cm
  • váha: pri príjme 7,10 kg,
  • vykastrovaný

30.04.2023 Andy bol nahlásený v Smilne. Mal čip, pôvodný majiteľ ho údajne niekomu „daroval“. Po odchytení Andyho sa ho pôvodná rodina vzdala. Po troch rokoch života v byte sa Andy ocitol na ulici. Momentálne je trošku ešte vyvedený z miery z nových okolností.

Andy je psík z bytu- teda má hygienické návyky, vie chodiť na vôdzke, vnútri nič neničí. So sučkami a štencami problém nemá, na psov zo začiatku vrčí, zježí sa – ale dá sa s tým pekne pracovať. Na prechádzky chodí s Derilom a všetko je v úplnom poriadku. Kontaktné, neútočné mačky ho nezaujímajú, dokonca ich zatiaľ pustí aj do svojej misky 🙂 . K ľuďom je zo začiatku opatrný, keď si človeka „oťuká“, rád sa potom mazná.
Ovláda základné povely- sadni, ľahni, daj labku.
Je subtílnejšej jemnejšej kostry, trošku by mohol ešte pribrať, ale zrejme nikdy nebude „pri sebe“ . Nie je ani veliký jedák. Je na tenších štíhlych nohách a väčšinu času sa „ratlíkovsky“ trasie 🙂 . Ľavá predná noha je zdeformovaná starým zranením, ale Andy nekríva, ani ju nejako viac neodľahčuje.

pre viac informácií, ponuky domova a adopcie, či dočasnej opatery, nás prosím, kontaktujte na t.č. +421 0903 966 217 ( Iveta)

Mohlo by sa vám tiež páčiť...