Aktuality

❤️CYPRIÁN 02/2023- už v domove ❤️

  • začipovaný, antiparazitárne ošetrený, kompletne zavakcinovaný,
  • vek cca 02/2023
  • výška : 39 cm
  • váha 7 kg
  • podmienkou jeho adopcie je kastrácia vo vhodnom veku.

Cyprián je šteňa, ktoré bolo odobraté z osady v zlom zdravotnom stave, s kožnými problémami. Zo začiatku bol veľmi zahriaknutý, ale postupne sa viac a viac osmeľoval. Je to stále šteňa a tak sa na jeho socializácii, na správaní a výchove musí stále pracovať.

Cyprián bol zo začiatku veľmi plachý a dosť bojazlivý. Teraz je to hravé šteňa, ktoré stále nemá rado rýchle pohyby -trochu ho ešte vystrašia. Je jemnejšej povahy, zbytočné vyštekávanie po iných psoch už ustalo, ale treba na tom až do dospelosti pracovať. V útulku počas venčenia dobrovoľníkmi, už nemá problém ísť s kýmkoľvek na prechádzku, rád sa nechá aj pohladkať, len tá „ostražitosť“ v povahe mu ešte ostala. Ako malé šteňa rád hrýzol veci , teraz pri pravidelnom režime vychádzok, kŕmenia, hrami s inými psami a pokoji po večeri, sa to upokojilo, ale aj toto chce rovnako čas, kým nedospeje. Hygienické návyky ešte nemá 100 % zvládnuté.

pre viac informácií, ponuky domova a adopcie, či dočasnej opatery, nás prosím, kontaktujte na t.č. +421 0903 966 217 ( Iveta)

Mohlo by sa vám tiež páčiť...