Aktuality Psy na adopciu

LEON, cca 11/2021

  • začipovaný, antiparazitárne ošetrený, kompletne zavakcinovaný
  • vek cca 11/2021
  • výška 58 cm
  • váha pri príjme 27 kg

LEON potrebuje k sebe nekonfliktného psa, ktorý mu dodá sebadôveru. Pri psovi, s ktorým si rozumie, sa vie istejšie pohybovať na vôdzke, v prostredí, vo výbehu, vie sa vybehať aj hrať s ním. Keď je sám, je plachý, vyruší ho každý zvuk, nových ľudí sa obáva. Má to v povahe a tú upokojí len známe prostredie, režim, trpezlivosť a láskavý prístup človeka. Je neagresívny , ani pod strachom a stresom neútočí. Leonovi vyhovú granule Calibra Beef.

04.02.2023 Leon si po ukončení povinnej karantény užíva život. Miluje prechádzky, aj pozornosť človeka. Leon však bude vždy ostražitý. Veľmi mu pomáha sebavedomejší pes, pri ktorom sa stáva istejší, rád sa s ním pohrá aj vybehá. Leonovi sa od začiatku venujú viacerí naši kolegovia z OZ, či pri venčení alebo hraní . Pravidelný režim ho už upokojuje, ľudí a nižších zvukov sa už tak nebojí. Stále ho však vyrušujú silné zvuky a náhle pohyby. Čaká nás ešte kastrácia. Leonovi sadli granulky značky Calibra- Premiun Line Beef pre dospelých psov.Keď nám budete chciet pomôcť ich kúpou alebo preplatením veterinárnych nákladov, budeme vďační.

27.01.2023 je momentálne umiestnený v karanténe. Leon je veľmi plachý, veľmi bojazlivý, reaguje na akýkoľvek pohyb , zvuk, podnet, schúlením do klbka, najlepšie v rohu miestnosti. Je neagresívny, neútočí ani pod strachom. Má ranu na nose, zrejme po uhryznutí. Zvláštne je, že prišiel s vyholeným penisom a semenníkmi😰
Aký bol jeho život doposiaľ sa už asi nedozvieme, avšak musíme napraviť, čo mu niekto spôsoboval. Prosíme o pomoc všetkých 🙏

Psík bol včera (26.01.2023 ) hlásený v obci Gaboltov. Prišiel k rodinnému domu s utrhnutou reťazou na krku. Dnes sme boli pozrieť číp, nebol čípovaný. Ďakujeme nahlasovatelom za jeho postráženie do dnešného dňa.Dali sme mu meno LEON.

pozrite si aj video Leona na našej FB stránke

https://www.facebook.com/ozdruhasanca/videos/5845395342212316

pre viac informácií, ponuky domova a adopcie, či dočasnej opatery, nás prosím, kontaktujte na t.č. +421 0903 966 217 ( Iveta)

Mohlo by sa vám tiež páčiť...