Aktuality Psy na adopciu

MOYA/ Zorka, cca 2020

  • vek cca 2020
  • váha pri príjme vo vysokom štádiu gravidity 30 kg, aktuálna váha 20 kg
  • začipovaná, antiparazitárne ošetrená
  • kompletne zavakcinovaná
  • vysterilizovaná

Zorka je psík za odmenu. Poslušná, veľmi rozumná, vyrovnaná povaha. Na prechádzkach chodí na voľno, privolanie má v akejkoľvek situácii bezproblémové. Má 100 % hygienické návyky, venčí sa len vonku. Je z nej výrazný aportér. K ľuďom neagresívna, vychádza s kontaktnými mačkami, nemá problém s inými psami- nepotrebuje sa ale s nimi hrať a nedá si od nich ani skákať po hlave. Miluje maškrty a nerada sa češe 😀 .

12.02,2023 Maminke Zorke ostali dve šteniatka z 12 tich (herpes vírus ), ktoré porodila. Stále to žiaľ, nie je výhra, bojujú a my s nimi 😪. Pri takej náhlej strate šteniat, sa Moyi/ Zorke zapálila mliečna žľaza aj napriek našej asistencii pri kŕmení šteniat. Bola vystabilizovaná a tak dúfame, že posledné dve sučky to zvládnu.

05.02.2022

MOYA / ZORKA – tak ju volali na osade/, cca 2 roky,30 kg pri prijme antiparazitárne ošetrená, začipovaná., žľazy sú už zdurené, má pár dni do pôrodu🙏 Prevzali sme z osady Poštárka v Bardejove vysokogravidnú sučku -nemala majiteľa. V osade je parvoviróza, museli sme to urgentne riešiť a zobrať ju do bezpečia.

pre viac informácií, ponuky domova a adopcie, či dočasnej opatery, nás prosím, kontaktujte na t.č. +421 0903 966 217 ( Iveta)

Mohlo by sa vám tiež páčiť...